fbpx

Hot Thundereans Ocicats

Verkar för en frisk ocicat-ras för fler att få glädje av

2 chokladspottade killar redo att flytta + ny kull på G

Vi har just nu två chokladspottade killar som är redo att flytta till sitt nya evia hem, vi föredrar att hitta ett hem där de få bo tillsammans och därför är rätt hem det primära för oss och kommer därför sälja dem till reducerat pris.

Vi har parat vår fantastiska hona Caipirinha med vår schweiz-importerade hane och hoppas nu att allt ska gå bra med dräktigheten och beräknar att kullen nedkommer i slutet av april. Är du intresserad är du välkommen att kontakta oss.

Nya kullar R2, S2 och T2-kullarna

I november har vi fått 3 nya kullar där det finns en lilaspotted hona till rätt köpare. Vi har även 5 hanar, där en kanelspotted, 3 är chokladspotted samt en lilaspotted. Mer info om dessa finner du här.

P2-kullen född

Det blev inte i slutet av april utan det han bli maj, närmare bestämt den 2 maj som två härliga kattungar föddes av vår egen SE*Hot Thundereans Black Velvet (OCI n 24), pappan är SE*Hormuz Zâferan (OCI o 24).

Det blev en kanelspotted flicka som heter Hot Thundereans Paris och en pojke som heter Hot Thundereans Perth. Flickan kommer att flytta till Värmland i augusti när den har blivit 14 veckor och killen kommer att flytta till Brasilien i slutet av hösten.

Nya kullar föds i slutet av april

I slutet av april kommer vår hona ”Blackie” att föda sin kull, läs mer här.

N2 & O2-kullen är född

Den 9 september föddes N2-kullen och den 22 september föddes O2-kullen. Se mer om kullarna här

Vill du bli fodervärd?

Vi söker just nu efter en fodervärd till en fantastiskt vacker och härlig, social, nyfiken kanelspotted kille som är 16 veckor, är du intresserad, hör av dig till oss!

M2-kullen född

Den 9 juli föddes en kull med 4 kattungar. Det är två hanar (en blåspotted och en svartspotted) och två honor (en chokladspotted och en svartspotted).

Mamman är vår blåspotted Grand International Champion SE*Hot Thundereans Gami och pappan är vår kanelspotted NO*Bakste Pus Goliat.

Om du är intresserad av en kattunge, hör av dig till oss! Länk till kullen

L2-kullen född

Den 26 juni föddes L2-kullen. Det blev 5 härliga kattungar. Kullen bor hos vår fodervärd och tillika uppfödare av honan, i Norge.

K2-kullen född

Den 24 juni (midsommarafton) föddes 4 honor och 2 hanar. Det är fem svartspottade och en chokladspottad. Inom kort kommer bilder och mer info.

J2-kullen född & K2-kullen på g

Den 2 maj föddes två chokladspotted killar av mamma Kamila Emibell*Ru (OCI ns 24), pappan är Hot Thundereans Compadre (OCI c 24), båda killarna är tingade.

Sida 1 av 3

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén