Hot Thundereans Ocicats

Verkar för en frisk ocicat-ras för fler att gå glädje av

A2-kullen är påväg…

Av två parningar ser A2-kullen att vara påväg. Parningen mellan SE*Hot Thundereans Tuscan Mule (OCI ns 24) och DK*Betonica’s Nimrod 4 Hot CT (OCI n 24) verkar har lyckats och borde nedkomma om några veckor.

Tyvärr blev det inga kattungar i parningen mellan SE*Hot Thundereans Robear Bearbilla (OCI n 24) och SE*Hot Thundereans UV Appletini (XSH xb (målras OCI)), så vi försöka igen…

A2 och B2-kullen

Parning har skett mellan SE*Hot Thundereans Tuscan Mule (svartsilverstpotted) och DK*Betonica’s Nimrod (svartspotted). Om parningen har tagit sig beräknas kullen födas i slutet av januari.

Parning har även skett mellan SE*Hot Thundereans Robear Bearbilla (svartspotted) och SE*Hot Thundereans UV Appletini (chokladtickad) och om parningen har tagit sig bör kullen födas i mitten av februari.

Z-kullen

Z-kullen föddes den 12 november 2020. Det blev 2 hanar som är chokladspotted och 2 honor en chokladspotted och en chokladsilverspotted. Dame är SE*Hot Thundereans Queens Necklace och Sire är Aschley Emibell*Ru.

Ny kull, p-kullen

Den 26 januari föddes p-kullen. Det blev 4 st kattungar, 1 st kanelspotted hona, 1 st kanelspotted hane, 1 st chokladspotted hane och 1 st lilaspotted hane. Samtliga sålda

Ny kull, O-kullen

Den 16 december föddes 2 tjejer (en kanelspotted och en svartspotted) samt en kille (chokladspotted) hos våra fodervärde i Vänersnäs. Är du nyfiken på hur de ser ut, titta här. Är du intresserad av någon av de 2 som är tillgängliga till någon som har ett passande hem, hör av dig till oss, på thunderean@boskar.nu eller via vår facebook-sida.

Nytt utseende på webben

Så var det dags efter några år att fräscha upp webben och gör den mer översiktlig och attraktiv. Den tidigare var gjord i CMS-verktyget SiteVision och vi har ny flyttat sidan till wordpress, vilket har sina för- och nackdelar.

Vår förhoppning är att det ska vara enklare för dig som besökare att hitta info och för oss som uppfödare att publicera på ett enkelt sätt.

Om du ser några fel eller har förslag på förbättringar är det bara att höra av sig till oss

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén