Välkommen – Söker du ocicatunge?

Här nedan ser du vilka ocicatungar som just nu håller på att växa till sig hos oss på Hot Thundereans där vi med stor kärlek gör dem till trygga, nyfikna, aktiva, lekfulla och sociala ocicater som sedan blir redo att komma till nytt när det blir dags för dem att flytta, till kanske ?() ditt hem.

Vi vill gärna träffa dig innan så både du och vi får möjlighet att ”känna-varandra-på-pulsen” så vi båda kan bilda oss en uppfattning om varandra och om ocicatungen. En ocicat kräver precis som andra husdjur engagemang från alla i hushållet och en förståelse för att det blir en ny familjemedlem som förhoppningvis lever ett långt liv.

Födda kullar

J2-kullen!

Den 2 maj föddes 2 chokladspotted killar. Deras föräldrar är vår importerade hona från Ryssland: Kamila Emibell*RU (OCI ns 24) samt från vår egen uppfödning: hanen SE*Hot Thundereans Compadre (OCI c 24).

Båda kommer användas i avel, där en av dem kommer vi behålla. Är du intresserad, att använda honom för avel i april-juli 2023, är du välkommen att höra av dig.

K2-kullen!

Den 24 juni föddes K2-kullen, men 5 svartspottade kattungar och en chokladspottad kille. Det är 4 honor och två hanar. Deras föräldrar är vår SE*Hot Thundereans Black Velvet (OCI n 24) samt från vår importerade hane CH*Spotted Beauty HARDIN Scott (OCI n 24).

En hona och en hane är planerad för avel, två honor är tingade för sällskap och det finns därmed 2 kvar i kullen för sällskap till den som är intresserad.

L2-kullen!

Den 26 juni föddes L2-kullen, men blev 5 härliga kattungar. Deras föräldrar är vår NO*Bellheaven’s Sweet Child O’Mine (OCI o 24) samt från vår hane SE*Hot Thundereans Compadre (OCI c 24). Kullen bor hos vår fodervärd tillika honans uppfödare i Norge. Är du intresserad av någon av kattungarna, är du välkommen att höra av dig.

M2-kullen!

Den 9 juni föddes M2-kullen, det blev 4 fantastiska kattungar. Deras föräldrar är vår GIC SE*Hot Thundereans Gami (OCI a 24) med vår importerade hane från Norge NO*Bakste Pus Goliat (OCI o 24).

En hona är såld till avel, och 3 kattungar finns tillgängliga.

Se planerade kullar

Vi har även parat vår hona SE*Hot Thundereans Flying Tiger (OCI b24) med vår importerade hane CH*Spotted Beauty HARDIN Scott (OCI b24), vi hoppas att parningen har tagit sig och att vi får en ny kull under september månad.

Vi har även ytterligare planer till hösten/vintern för vår hona Caiprinha. Är du intresserad av en kattunge , går det bra att höra av sig till oss.