Välkommen – Söker du ocicatunge?

Här nedan ser du vilka ocicatungar som just nu håller på att växa till sig hos oss på Hot Thundereans där vi med stor kärlek gör dem till trygga, nyfikna, aktiva, lekfulla och sociala ocicater som sedan blir redo att komma till nytt när det blir dags för dem att flytta, till kanske ?() ditt hem.

Vi vill gärna träffa dig innan så både du och vi får möjlighet att ”känna-varandra-på-pulsen” så vi båda kan bilda oss en uppfattning om varandra och om ocicatungen. En ocicat kräver precis som andra husdjur engagemang från alla i hushållet och en förståelse för att det blir en ny familjemedlem som förhoppningvis lever ett långt liv.

Födda kullar

J2-kullen!

Den 2 maj föddes 2 chokladspotted killar. Deras föräldrar är vår importerade hona från Ryssland: Kamila Emibell*RU (OCI ns 24) samt från vår egen uppfödning: hanen SE*Hot Thundereans Compadre (OCI c 24).

Vi kommer troligen att behålla en av dom för framtida avel. Är du intresserad av en hane till sällskap här i Sverige går det bra att höra av sig. Är du uppfödare från ett annat land, och är intresserad går det bra att kontakta oss.

Se planerade kullar

Vi har även parat

1. vår hona SE*Hot Thundereans Upside Down Cake aka Stella (XSH n 24 (OCI)) med vår importerade schweiziska hane CH*Spotted Beauty HARDIN Scott (OCI n 24) och hoppas att parningen har varit lyckad, om allt gått bra så borde denna kull födas i slutet av juli.

2. vår hona SE*Hot Thundereans Black Velvet (OCI n 24 (OCI) med vår importerade schweiziska hane CH*Spotted Beauty HARDIN Scott (OCI n 24) och hoppas att parningen har varit lyckad, om allt gått bra så borde denna kull födas i juli.

3. vår hona GIC SE*Hot Thundereans Gami (OCI a 24) med vår importerade hane från Norge NO*Bakste Pus Goliat (OCI o 24) och hoppas att arningen har varit lyckad, om allt gått bra så borde kullen födas i juli.

Vi har även ytterligare planer för 2 andra av våra honor. Är du intresserad av en kattunge, går det bra att höra av sig till oss.