Välkommen – Söker du ocicatunge?

Här nedan ser du vilka ocicatungar som just nu håller på att växa till sig hos oss på Hot Thundereans där vi med stor kärlek gör dem till trygga, nyfikna, aktiva, lekfulla och sociala ocicater som sedan blir redo att komma till nytt när det blir dags för dem att flytta, till kanske ?() ditt hem.

Vi vill gärna träffa dig innan så både du och vi får möjlighet att ”känna-varandra-på-pulsen” så vi båda kan bilda oss en uppfattning om varandra och om ocicatungen. En ocicat kräver precis som andra husdjur engagemang från alla i hushållet och en förståelse för att det blir en ny familjemedlem som förhoppningvis lever ett långt liv.

Födda kullar

H2-kullen  

Kamila Emibell*RU (OCI ns 24) och SE*Hot Thundereans Xoxo (OCI ns 24) fick den 20 juni en kull på 2 st kattungar, en svartsilverspotted hane och en chockladspotted hane. Båda katterna är tingade.

Här länk till Stamtavla för kullen.

I2-kullen  

SE*Hot Thundereans Sangria (OCI b 24) och DK*Betonica’s Nimrod 4 Hot CT (OCI n 24) fick den 17 november en kull på 5 st kattungar, 2 blotched Tabby hanar och 3 spottade. En svartspotted hane, en chockladspotted hona och en kanelspotted hona. Är du intresserad är du välkommen att höra av dig till oss.


Se planerade kullar

Just nu har en hona vi har plan för, så kolla in sidan planerade kullar.

Är du intresserad av en kommande kattunge, går det bra att höra av sig till oss.