Välkommen – Söker du ocicatunge?

Här nedan ser du vilka ocicatungar som just nu håller på att växa till sig hos oss på Hot Thundereans där vi med stor kärlek gör dem till trygga, nyfikna, aktiva, lekfulla och sociala ocicater som sedan blir redo att komma till nytt när det blir dags för dem att flytta, till kanske ?() ditt hem.

Vi vill gärna träffa dig innan så både du och vi får möjlighet att ”känna-varandra-på-pulsen” så vi båda kan bilda oss en uppfattning om varandra och om ocicatungen. En ocicat kräver precis som andra husdjur engagemang från alla i hushållet och en förståelse för att det blir en ny familjemedlem som förhoppningvis lever ett långt liv.

Födda kullar

B2-kullen 

SE*Hot Thundereans Robear BearBilla & SE*Hot Thundereans UV Appletini fick den 7 april, 4 kattungar. 2 kanelspottada honor, 1 svartspotted hona och 1 svartspotted hane. På grund av tidigare ingångna restriktioner kommer avkommorna endast säljas till sällskap.

Samtliga kattungar är sålda. Kullens länk till stamtavla på pawpeds.

C2-kullen

SE*Hot Thundereans Sangria & SE*Hot Thundereans & UV Appletini  födde 4 kattungar den 21 april. Kullen består av 2 st chokladspotted honor, en kanelspotted hona och en lilaspotted hane. På grund av tidigare ingångna restriktioner kommer avkommorna endast säljas till sällskap. Alla honor är tingade men den lilaspottade hanen är fortfarande tillgänglig till sällskap.

Här länk till Stamtavla för kullen.

D2-kullen  

SE*Hot Thundereans Upside Down Cake  & SE*Hot Thundereans Quick Fox födde födde den 26 april en chokladtickad hane med namnet Daiquiri (XSH b 28, målras OCI). Daquiri är tillgänglig för lämplig köpare till sällskap.

Här länk till Stamtavla för kullen.

E2-kullen

Vår hona GIC SE*Hot Thundereans Gami (OCI a 24) fick den 4 maj tillsammans med SE*Hot Thundereans Quick Fox (OCI os 24) en kull på 7 kattungar. 2 kanelsilver spottade, 2 svartsilver spottade och 3 st svartspottade. Det finns två svartspotted hanar tillgängliga till sällskap.

Här länk till Stamtavla för kullen.

F2-kullen

Vår hona SE*Hot Thundereans Velvet Jack (OCI b 24) och vår hane DK*Betonica’s Nimrod 4 Hot CT (OCI n 24) fick den 31 maj en kull på 6 kattungar. Kattungarna säljs till sällskap och om du är intresserad av någon av dessa hör av dig till oss. Här länk till Stamtavla för kullen.

Kommande kullar

SE*Hot Thundereans Valentina Sour& NO*Bakste Pus Goliat 

Vår hona SE*Hot Thundereans Valentina Sour (XSH o 24) har parats med vår fantastiska avelshane NO*Bakste Pus Goliat (OCI o 24). Det innebär att kullen kommer att födas i slutet av juni 2021 med leverans 13 veckor senare (vecka 38). Möjligt färgutfall är kanel och lila spotted.

Här länk till Stamtavla för kullen.

Se planerade kullar

Just nu har en hona vi har plan för, så kolla in sidan planerade kullar.

Är du intresserad av en kommande kattunge, går det bra att höra av sig till oss.