Välkommen – Söker du ocicatunge?

Här nedan ser du vilka ocicatungar som just nu håller på att växa till sig hos oss på Hot Thundereans där vi med stor kärlek gör dem till trygga, nyfikna, aktiva, lekfulla och sociala ocicater som sedan blir redo att komma till nytt när det blir dags för dem att flytta, till kanske ?() ditt hem.

Vi vill gärna träffa dig innan så både du och vi får möjlighet att ”känna-varandra-på-pulsen” så vi båda kan bilda oss en uppfattning om varandra och om ocicatungen. En ocicat kräver precis som andra husdjur engagemang från alla i hushållet och en förståelse för att det blir en ny familjemedlem som förhoppningvis lever ett långt liv.

Ladys kittens

S*Venator’s Jean-Grey Summers med en av hennes kullar

Aktuella kullar

Hot Thundereans Neckita (OCI n 24) * Aschley Emibell (OCI b 24)

SE*Hot Thundreans Neckita nedkom med en kull den 3 november, det blev 4 st kattungar. Samtliga är sålda. Detta är kullens stamtavla.

Hot Thundereans Queens Necklace (OCI bs 24) * Aschley Emibell (OCI  b24)

SE*Hot Thundreans Queens Necklace nedkom med en kull den 12 november, det blev 4 st kattungar. Ev finns fortfarande en hona till sällskap kvar. Detta är kullens stamtavla.

Hot Thundereans Tuscan Mule (OCI ns 24) * DK*Betonica’s Nimrod 4 Hot CT (OCI  n 24)

SE*Hot Thundreans Tuscan Mule är parad med ”Nimme” och om allt har gått bra beräknas kullen nedkomma i slutet av januari. Möjliga färgutfall är samtliga 12 färgkombinationer. Detta är kullens stamtavla.

Hot Thundereans Robear Bearbilla (OCI n 24) * SE*Hot Thundereans UV Appletini (XSH b 25)

SE*Hot Thundreans Robear Bearbilla är parad med ”tini” och om allt har gått bra beräknas kullen nedkomma i mitten av februari. Möjliga färgutfall är samtliga 12 färgkombinationer. Detta är kullens stamtavla.

Se planerade kullar

Just nu har fem honor vi har planer för, så kolla in sidan planerade kullar.

Är du intresserad av en kommande kattunge, går det bra att höra av sig till oss.