Välkommen – Söker du ocicatunge?

Här nedan ser du vilka ocicatungar som just nu håller på att växa till sig hos oss på Hot Thundereans där vi med stor kärlek gör dem till trygga, nyfikna, aktiva, lekfulla och sociala ocicater som sedan blir redo att komma till nytt när det blir dags för dem att flytta, till kanske ?() ditt hem.

Vi vill gärna träffa dig innan så både du och vi får möjlighet att ”känna-varandra-på-pulsen” så vi båda kan bilda oss en uppfattning om varandra och om ocicatungen. En ocicat kräver precis som andra husdjur engagemang från alla i hushållet och en förståelse för att det blir en ny familjemedlem som förhoppningvis lever ett långt liv.

Födda kullar

Just nu har vi inga aktuella kullar i vårt katteri!

Se planerade kullar

Vi har parat vår hona SE*Hot Thundereans Caipirinha (OCI b24) med vår importerade hane CH*Spotted Beauty HARDIN Scott (OCI b24), vi hoppas att parningen har tagit sig och att vi får en ny kull i början av mars månad 2023.

Under året (2023) avser vi även att para vår ”Flying Tiger” samt vår Black Velvet. Är du intresserad av en kattunge , går det bra att höra av sig till oss.