Välkommen – Söker du ocicatunge?

Här nedan ser du vilka ocicatungar som just nu håller på att växa till sig hos oss på Hot Thundereans där vi med stor kärlek gör dem till trygga, nyfikna, aktiva, lekfulla och sociala ocicater som sedan blir redo att komma till nytt när det blir dags för dem att flytta, till kanske ?() ditt hem.

Vi vill gärna träffa dig innan så både du och vi får möjlighet att ”känna-varandra-på-pulsen” så vi båda kan bilda oss en uppfattning om varandra och om ocicatungen. En ocicat kräver precis som andra husdjur engagemang från alla i hushållet och en förståelse för att det blir en ny familjemedlem som förhoppningvis lever ett långt liv.

Födda kullar

N2-kullen!

Den 9 september föddes N2-kullen, det blev 3 fantastiska kattungar, en svartspotted hane och två chokladspotted honor . Deras föräldrar är vår GIC SE*Hot Thundereans Flying Tiger (OCI n 24) med vår importerade hane från Schweiz CH*’Spotted Beauty HARDIN Scott (OCI b 24).

En av honorna är såld till sällskap och nu finns de andra två tillgängliga med leverans från den 15 december.

O2-kullen!

Den 22 september föddes O2-kullen, det blev 3 härliga och busiga kattungar. Föräldrar är SE*Hot Thundereans Upside Down Cake (XSH n 24 (målras OCI) och CH*Spotted Beauty HARDIN Scott (OCI b 24).

Se planerade kullar

Vi har även parat vår hona SE*Hot Thundereans Flying Tiger (OCI b24) med vår importerade hane CH*Spotted Beauty HARDIN Scott (OCI b24), vi hoppas att parningen har tagit sig och att vi får en ny kull under september månad.

Vi har även ytterligare planer till hösten/vintern för vår hona Caiprinha. Är du intresserad av en kattunge , går det bra att höra av sig till oss.