Välkommen – Söker du ocicatunge?

Här nedan ser du vilka ocicatungar som just nu håller på att växa till sig hos oss på Hot Thundereans där vi med stor kärlek gör dem till trygga, nyfikna, aktiva, lekfulla och sociala ocicater som sedan blir redo att komma till nytt när det blir dags för dem att flytta, till kanske ?() ditt hem.

Vi vill gärna träffa dig innan så både du och vi får möjlighet att ”känna-varandra-på-pulsen” så vi båda kan bilda oss en uppfattning om varandra och om ocicatungen. En ocicat kräver precis som andra husdjur engagemang från alla i hushållet och en förståelse för att det blir en ny familjemedlem som förhoppningvis lever ett långt liv.

Ladys kittens

S*Venator’s Jean-Grey Summers med en av hennes kullar

Född kull

SE*Hot Thundereans Robear BearBilla & SE*Hot Thundereans UV Appletini 

Den 7 april föddes 4 kattungar. 2 kanelspottade honor, 1 svartspotted hona och 1 svartspotted hane. En av dom är reserverad.

Kattungarna säljs till sällskap och är leveransklara från 1 juli, är du intresserad så kontakta då oss.

Kullens länk till stamtavla på pawpeds.

Kommande kullar

SE*Hot Thundereans Sangria & SE*Hot Thundereans UV Appletini 

Vår hona SE*Hot Thundereans Sangria (OCI b 24) har parats med vår avelshane UV Appletini (XSH b 25). Kullen beräknas födas i slutet av april och vara klara för leverans från vecka 29. På grund av tidigare ingångna restriktioner kommer avkommorna endast säljas till sällskap.

Här länk till Stamtavla för kullen.

SE*Hot Thundereans Upside Down Cake  & SE*Hot Thundereans Quick Fox  

Vår hona SE*Hot Thundereans Upside Down Cake (XSH n 25) är nu parad med vår avelshane SE*Hot Thundereans Quick Fox  (OCI os 24). Kullen beräknas födas i slutet av april, med leverans från vecka 29. På grund av tidigare ingångna restriktioner kommer avkommorna endast säljas till sällskap.

Här länk till Stamtavla för kullen.

GIC SE*Hot Thundereans Gami & SE*Hot Thundereans Quick Fox

Vår hona GIC SE*Hot Thundereans Gami (OCI a 24) har parats med SE*Hot Thundereans Quick Fox (OCI os 24). Kullen beräknas att födas i början av maj, med leverans från vecka 30-31.

Här länk till Stamtavla för kullen.

SE*Hot Thundereans Velvet Jack & DK*Betonica’s Nimrod 4 Hot CT

Vår hona SE*Hot Thundereans Velvet Jack (OCI b 24) har parats med DK*Betonica’s Nimrod 4 Hot CT (OCI n 24). Kullen beräknas att födas i slutet av maj, med leverans från vecka 34.

Här länk till Stamtavla för kullen.

Se planerade kullar

Just nu har en hona vi har plan för, så kolla in sidan planerade kullar.

Är du intresserad av en kommande kattunge, går det bra att höra av sig till oss.