Välkommen – Söker du ocicatunge?

Här nedan ser du vilka ocicatungar som just nu håller på att växa till sig hos oss på Hot Thundereans där vi med stor kärlek gör dem till trygga, nyfikna, aktiva, lekfulla och sociala ocicater som sedan blir redo att komma till nytt när det blir dags för dem att flytta, till kanske ?() ditt hem.

Vi vill gärna träffa dig innan så både du och vi får möjlighet att ”känna-varandra-på-pulsen” så vi båda kan bilda oss en uppfattning om varandra och om ocicatungen. En ocicat kräver precis som andra husdjur engagemang från alla i hushållet och en förståelse för att det blir en ny familjemedlem som förhoppningvis lever ett långt liv.

Födda kullar

P2-kullen

2 maj föddes SE*Hot Thundereans Paris som är kanelspotted tjej och som är tingad till Värmland samt SE*Hot Thundereans Perth som är en svartspotted kille som kommer att flytta till en uppfödare i Brasilien i slutet av hösten.

Q2-kullen

11 juli föddes Q2-kullen: SE*Hot Thundereans Queenstown som är en kanelspotted hona, SE*Hot Thundereans Quingdao som är en chokladspotted hane samt SE*Hot Thundereans Quito som är en lilaspotted hane. En av hanarna kommer bli tillgängliga för sällskap. Är du intresserad är du välkommen att höra av dig.

En av hanarna (den som utvecklar sig bäst) är tingad för avel, där beslutet om vilken det kommer att bli kommer dröja ett tag innan köparen bestämmer sig för vem som köparen tycker har bäst avelskvaliteter.

De fyra första bilden är påQueenstown, de efterföljande är på Quingao och de fyra sista bilderna är på Quito.

Se planerade kullar

Vi väntar nu på att en av våra honor ska gå i löp och kommer då att paras med SE*Hormuz Zaferân (OCI o 24).

Är du intresserad av en kattunge , går det bra att höra av sig till oss.